WOK Gözlü Ocakları keşfedin

06-02-2018 16:59
WOK Gözlü Ocakları keşfedin

WOK Gözünü keşfedin

Ankastre ocağınızda bulunan WOK gözü standart ocak gözlerindeki gibi tek halkadan çıkan alev yerine iki halkadan oluşan ve üç dairesel alev veren gözdür. Bu sayede daha kısa sürede daha güçlü bir ısıtma gücü eldersiniz.

Büyük boy tencerelerde pişirilen yemekler, kısa sürede hızlı ateşte pişmesi gereken yemekler ve harlı ateşte hızlı kızartmalar için kullanılır. Bir çok dünya mutfağında ve Türk mutfağında sıklıkla tercih edilen kavurma ve soteleme şeklindeki yemekler için idealdir.

Besin değerini koruyan lezzetli yemekler

Özel olarak tasarlanmış, yiyecekleri dakikalar içinde hazırlamanıza olanak tanıyan WOK gözü, wok tavalarını ve sac tavaları son derece yüksek bir hızda ısıtır. Sebzeler çıtır çıtır ve tam kıvamında pişerken vitaminlerini, minerallerini ve diğer besin değerlerini geleneksel biçimde pişirilen yiyeceklere göre daha fazla korurlar.

Silverline Ankastre, WOK gözlü ocaklarını üretirken usta aşçıların deneyimlerinden ve alışkanlıklarından ilham almıştır. Wok ocak gözü alev aldığı andan itibaren yaklaşık 4000W ısı enerjisini odaklı olarak tavaya ileterek yüksek performanslı pişirme deneyimi sunar.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.