Silverline U-Lined Davlumbaz / Ürün İnceleme

05-02-2018 15:49
Silverline U-Lined Davlumbaz / Ürün İnceleme

Mutfakta akla ilk gelen ankastre ürünlerden bir tanesi davlumbazdır. Kullanışlı ve portatif yapısı ile birlikte göze hoş görünen bir görüntüsü vardır. Davlumbazlar modern mutfağın vazgeçilmez bir parçası olarak görülür . Sonuçta  kim mutfağının temiz , kokusuz, yağsız ve daha estetik olmasını istemez.

Bu yazımızda tasarımı ve fonksiyonelliğiyle mutfağınızın şıklığına şıklık katacak  Silverline Ankastre U-LINED serisini inceleyeceğiz.

Standart 60 cm olan U-LINED davlumbazları iki renk seçeneğiyle sunuluyor. Siyah ve  Beyaz renklerle karşınıza çıkan U-LINED, tamamen cam yüzeye sahip ve 5 kat güçlendirilmiş temperli cam teknolojisiyle kırılma ve çatlamalara karşı en üst dayanıklılık seviyesindedir. Açılı yapıya sahip olan U-LINED davlumbaz alttan ve yanlardan emiş gücüne sahiptir.

Silverline U-Lined davlumbaz 60cm

Cam yüzey üzerinde dokunmatik olarak aydınlatma ve 3 kademeli emiş güç ayarını kontrol edebiliyorsunuz. 2 adet 3w spot halojen aydınlatma ile ocağınızda aydınlığı yakalamanız mümkün. 600 m3/saat hava emiş kapasitesine sahip olan U-LINED davlumbazlar, bacalı ya da karbon filtre ile kullanım seçeneği sunuyor. Duvara monte edilen U- LINED davlumbazların baca muhafazası 73cm’e kadar teleskopik bir şekilde uzatılabilmektedir. Beyaz modeller için inox baca sacı, siyah modeller için de siyah baca sacı kullanılmaktadır. Açılan ön paneli sayesinde davlumbazınızın iç kısmının kolayca temizlenebileceğini göreceksiniz. Alüminyum filtre makinaya atılıp gönül rahatlığıyla yıkanabilecek kalitededir.

Silverline U-Lined davlumbaz siyah

Siyah / Beyaz temperli cam dış yüzey

60 cm genişlik

3 farklı emiş güç ayarı

600 m3/saat hava emiş kapasitesi

Cam üstü dokunmatik kontrol paneli

2×3 W halojen ledli lamba

Otomatik kapatma fonksiyonu

Alüminyum yağ filtreleri

Bacalı ya da karbon filtreli kullanım seçeneği

Yandan hava emiş sistemi

120/150 mm baca çıkışı

Silverline U-Lined davlumbaz ankastre set

Silverline U-Lined Davlumbazlar şimdi rakipsiz fiyatlarla Ankastrevim.com‘da.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.