Silverline Retroline

07-03-2018 18:02
Silverline Retroline

 

Yeni evlenenler , mutfağını yenileyenler harika bir Rustik set ile tanışmaya hazırmısınız. Görsel güzelliği en ön planda olan Rustik ankastre serimiz kullanım özellikleriyle de size lezzetli yemekler yapmanızı sağlayacaktır.

Üç ayrı renk seçeneği bulunan seride bej ,siyah, borda seçenekleriyle mutfağınızı renklendirecektir. 60-90 cm genişliğinde davlumbaz ve 60-75 cm genişliğinde ocakları ile çeşitlendirilen Rustik serisi her anlamda sizlere hitap edecek özelliktedir. Hem bacalı hem karbonfiltreli kullanılabilen davlumbazımız basma yuvarlak düğmeleriyle manuel kullanım özelliğindedir.

2x3 w halojen led aydınlatma max 636 min 250 m3 hava emiş gücüne sahip olan 2238 Retro davlumbaz max 71 min. 52 db ses seviyesindedir.

RS 5322 OCAK

RS5322 Rustik ocağımız 4 gözlü döküm ızgara RS 5336ocağımız 5 gözlü döküm ızgara olarak dizayn edilmiştir. Önden mekanik kontrollü olup otamatikateşleme sistemine sahiptir . Lpg ve doğalgaz bağlantılıkullanım seçenekleriyle sunulduğı gibi ocaklarımızda bulunan wok gözü sayesinde yemeklerinizi daha erken pişirmenizi sağlar.

RS 6235 FIRIN

 

6235 fırınlamızla kombine edilen Rustik setimiz hangi rengimutfağınıza uygunsa o seri ile mutfağınızı güzelleştirebilirsiniz . Fırınımız 5 fanksiyonlu, 1 adet tel ızgara 2 adet derin tepsi şeklinde dizayn edilmiştir. Çift camlı fırın kapağı, kolay temizlenebilir iç yüzey ve çıkarılabilen yan tel raflar kullanım kolaylığı sağlar. 57 Ltkapasitesi bulunan fırınımız A enerji sınıfına sahiptir.

RS6235 fırınımız turbo , alt üst pişirme ,ızgaralı pişirmeözelliğini içerir. Izgara gibi yemeklerde turbo fonksiyonu kullanılabilmesine olanak tanır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.