Silverline 3450 Slim-Line Davlumbaz / Ürün İnceleme

06-02-2018 18:26
Silverline 3450 Slim-Line Davlumbaz / Ürün İnceleme

Siyah temperli cam yüzeyine büyük bir uyumla eşlik eden parmak izi bırakmayan inox yüzey mutfağınızda estetik ve temiz bir görünüm sağlayacak.

Inox yüzeyin tam ortasına yerleştirilmiş dokunmatik kontrol paneli, davlumbazımızın şıklığına şıklık katarken aynı zamanda pürüzsüz yüzeyi sayesinde temizlik açısından size vakit kazandıracak.

3 emiş gücü seviyesine sahip Silverline 3450 Slim-Line davlumbaz, en yüksek seviyedeyken 621 m3/h hava çıkış performansına sahip oluşuyla en yoğun buhar ve yemek kokusunu bile kolayca çekerek size tertemiz bir ortam sunacak.

Davlumbazımız size bacalı ya da karbon filtreli kullanım seçeneği sunmasının yanında 2 adet 3 W halojen ledli lambası mutfağınızı güneş gibi aydınlatacak.

3450 davlumbazın ön cam panelinin açılıyor oluşu daha detaylı bir temizlik yapmanıza destek olurken, davlumbazımızın motorunu yemek yağı ve kirlerden koruyan alüminyum yağ filtresini çıkarıp temizlemenize olanak sağlayacak.

Sizde 3450 Slim-Line davlumbazı kullanarak yemeğinizin keyfini doya doya çıkarmak istiyorsanız, mağazamız üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Teknik Özellikler

Enerji Sınıfı  A
Malzeme Siyah temperli cam yüzey
Genişlik 60 cm
Hava Çıkış Performansı (m3/saat) Min 262 / Max 533
Ses Seviyesi (db) Min 54 / Max 70
Emiş Gücü Seviyesi 3 Kademeli
Kontrol Paneli Cam Üstü Dokunmatik
Aydınlatma 2×3 W Halojen Led
Alüminyum Yağ Filtresi  Var
Hava Çıkışı Bacalı ya da Karbon Filtreli
Hava Çıkış Bağlantısı 120 / 150 mm
NR-V Baca Kontrol Sistemi Var
Otomatik Kapatma Fonksiyonu Var
Yandan Hava Emiş Sistemi Var
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.