Silverline 3445 Extended Davlumbaz / Ürün İnceleme

06-02-2018 18:23
Silverline 3445 Extended Davlumbaz / Ürün İnceleme

Silverline’nın en yeni üyelerinden biri olan 3445 Extended Davlumbaz, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumuyla hem mutfağınızı hem hayatınızı güzelleştirecek.

Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle mutfak dolaplarınıza tamamen uyum sağlayacak ve 650 m3 yüksek hava emiş gücüyle mutfağınızın havasını temizleyerek size taze bir ortam sunacaktır.

Üç farklı emiş gücü seviyesine sahip davlumbazımız, cam üzerinde bulunan dokunmatik kontrol paneliyle size kullanım kolaylığı sağlayacaktır.

big-crop-3445-60-w-9326-1.jpg

Davlumbazımız hem bacalı hem karbon filtreli kullanıma uygun olması sebebiyle her mutfağa kolayca uyum sağlayabilir.

Diğer davlumbazlardan farklı olarak üst tarafta konumlandırılmış şerit halindeki led aydınlatma sistemi daha geniş bir alana etki ederken, görsel olarak da mutfağınızın şıklığına şıklık katacaktır.

Standart 60 Cm’lik modelleri yanında 80 Cm genişliğe sahip seçenekleri de bulunan davlumbazımız, kasasıyla aynı renk olan baca sacı sayesinde kendi içerisinde yakaladığı bütünlüğü tüm mutfağınıza yansıtacaktır.

Açılabilir temperli cam kapağı kırılmalara karşı dayanıklı olmasının yanı sıra temizlik bakımından size fazlasıyla kolaylık sağlayacaktır. 3445 Extended Davlumbazın size sunduğu bir diğer temizlik kolaylığı ise açılabilir cam kapağının altında bulunan alüminyum kaset filtrenin kolayca çıkarılabilir ve yıkanabilir oluşudur.

Mutfağınızda daha keyifli vakitler geçirmenize sebep olacağından emin olduğumuz 3445 Extended Davlumbazı mağazamız üzerinden inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.