Silverline 3420 Classy Davlumbaz / Ürün inceleme

25-12-2017 19:09
Silverline 3420 Classy Davlumbaz / Ürün inceleme

Mutfağımızın vazgeçilmez parçası davlumbazlar ve onu tamamlayan diğer ankastre ürünler, mutfağınızda keyifli ve kaliteli zaman geçirebilmeniz için önemli detaylar barındırmalıdır. Tasarım ve teknoloji, fonksiyonellikle buluştuğu zaman iyi bir kullanıcı deneyimi kaçınılmazdır. Bu başarıya ulaşmış ve binlerce evin mutfağını zenginleştirmiş Silverline Classy serisi duvar tipi davlumbazları biraz yakından inceleyelim.

Classy SiyahClassy BeyazClassy Gri

Standart 60 cm modellerin yanında 90 cm’lik modelleri de olan Classy davlumbazlar üç renk seçeneğiyle sunuluyor. Siyah, Beyaz ve Gri (metalik) renklerden oluşan Classy, tamamen cam yüzeye sahip ve 5 kat güçlendirilmiş temperli cam teknolojisiyle kırılma ve çatlama riski karşısında oldukça iddialı.

Classy Davlumbaz Siyah

 

 

Tasarımını ele aldığımızda açılı bir yapısı ve iki kanatlı cam yüzeyi olduğunu görüyoruz. Her iki kanat da iyi bir emiş açısı yaratıyor. Cam yüzeylerin üst ve alt kısmına uygulanan inox şeritler, diğer Silverline ankastre ürünleriyle uyumlu bir şekilde konsepti tamamlıyor.

Classy davlumaz inox şeritler

Cam yüzey üzerinde dokunmatik olarak aydınlatma ve 3 kademeli emiş güç ayarını kontrol edebiliyorsunuz. 2 adet 3w spot halojen aydınlatma ile mutfağınızda sıcak tonlar elde etmeniz mümkün. 600 m3/saat hava emiş kapasitesine sahip olan Classy davlumbazlar, bacalı ya da karbon filtre ile kullanım seçeneği sunuyor. Duvara monte edilen classy davlumbazların baca muhafazası 73cm’e kadar teleskopik bir şekilde uzatılabilmektedir. Beyaz ve gri modeller için inox baca sacı, siyah modeller için de siyah baca sacı kullanılmaktadır.

classy davlumbaz dokunmatik panel

Classy Davlumbazın en önemli özelliklerinden birisi de açılabilir kanadı sayesinde alüminyum filtresinin kolayca çıkartılıp temizlenebilir olmasıdır.

Classy davlumbaz açılır kanat

Silverline Classy 60cm Davlumbaz

Teknik detaylar

• 3 farklı emiş güç ayarı
• 600 m3/saat hava emiş kapasitesi
• Cam üstü dokunmatik kontrol paneli
• 2×3 w halojen spot aydınlatma
• Otomatik kapatma fonksiyonu
• Alüminyum yağ filtreleri
• Bacalı ya da karbon filtreli kullanım seçeneği
• Yandan hava emiş sistemi
• 120/150 mm baca çıkışı

Clasy davlumbaz teknik cizim

Fiyat / performans açısından en çok tercih edilen ankastre ürünler arasında 2014 yılına damgasını vuran Silverline Classy davlumbazlar, 2 yıl garanti, üretsiz kargo ve montaj fırsatı ve en iyi fiyat garantisiyle ankastrevim.com’da sizleri bekliyor. Şimdi Classy davlumbaz ile ankastre setinizi tamamlayın, ekstra indirim fırsatlarını kaçırmayın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.