BO6191W01 Ankastre Fırın / Ürün İnceleme

06-02-2018 18:22
BO6191W01 Ankastre Fırın / Ürün İnceleme

Silverline ailesinin müthiş teknolojisi ve şıklığıyla göz kamaştıran BO6191WO1 fırını ile mutfağınızı güzelleştirmeye hazır mısınız?

Cam tasarımıyla dikkat çeken fırınımız mutfağınıza bambaşka bir hava katacak. Ayrıca 69 litre geniş iç hacmi sayesinde sevdiklerinize bol lezzetli yemekler yapmanızı sağlayacaktır. A+ enerji sınıfına sahip fırınımız aynı zamanda dijital zaman programlayıcısına sahip oluşu ile size kullanım kolaylığı sağlayacaktır.

Aile dostumuz olan BO6191WO1 fırının 5 adet pişirme fonksiyonu bulunmaktadır. Düğmelerinin gömülebilir oluşu size temizlik açısından kolaylık sağlayacak ve zaman kazandıracaktır. Isı ve program seçme düğmeleri sayesinde kolaylıkla yemeğinize göre bir program seçimi sağlayabilir, zaman programlayıcısı sayesinde süre bitiminde çalan alarmın sesiyle yemeğinizi tam vaktinde sunuma hazırlayabilirsiniz.

Pişirme erteleme ve durdurma özelliğine sahip olan fırınımız, siz evde diğer işlerinizle ilgilenirken tamda ayarlamış olduğunuz sürede yemeğinizi hazır hale getirir.

Fırınımız ayrıca kalabalık aile yemekleriniz için de her zaman en büyük destekçiniz. İki geniş tepsi ve bir adet tel ızgarası sayesinde üç farklı yemeği bir arada pişirmeniz mümkün.

Fırının yansıtıcı iç camı ön kapağın aşırı ısınmasını önlerken, aynı zamanda kolay çıkarılıp temizlenebilir özelliğiyle size kolaylık sağlamasının yanı sıra zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor.

Sizde ailemizin yeni gözdelerinden BO6139W01 fırın ile tanışmak istiyorsanız Ankastrevim.com adresimizden sipariş verebilirsiniz. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.